Machinebouw & Industriële Automatisering

Join our team!

Wil jij op verjaardagen trots kunnen vertellen dat je werkt aan immense zeevaartschepen, transformerende finishbogen, innoverende koekjesmachines, luxe jachten en duizelingwekkende achtbanen? Lees dan snel verder!

Zodra je als Engineer binnenstapt in één van onze Akkodis kantoren, word je omringd door technici. Met een team van bijna 50.000 collega’s verspreid over 30 landen, vind je bij ons een gigantische hoeveelheid kennis en ervaring, grenzeloze doorgroeimogelijkheden en met name, persoonlijke aandacht voor jou als engineer én als persoon.

‘Kan niet, bestaat niet; het is simpelweg nog niet bedacht.’ Met deze instelling ga jij het verschil maken in de technische wereld. Dit doe je vanuit onze projectafdelingen of op locatie bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Elke dag maak jij met jouw werk het leven een stukje mooier en draag je bij aan spraakmakende technische ontwikkelingen!

Sluit je aan bij het team Machinebouw & Industriële Automatisering van Akkodis!

Ontwikkelen

Je maximaliseert je ontwikkeling door te werken aan uiteenlopende projecten in verschillende takken van sport, waarbij je gebruik maakt van diverse technieken, methodes en software.

Samenwerken

Onze collega’s, variërend van net afgestudeerd tot engineers die inmiddels hun 20-jarige jubileum bij ons vieren, kijken ernaar uit om met jou te sparren, kennis te delen en ideeën uit te wisselen.

Doorgroeien

Jij hebt je handen aan het stuur van jouw carrière en wij bieden jou de routekaart: volg het pad wat het beste bij jou past, zet jouw carrière in een hogere versnelling en geniet vooral van de reis!

Onze cultuur

Van de Rotterdamse directheid en Overijsselse nuchterheid tot de Brabantse gezelligheid: er is voor ieder wat wils op onze kantoren verspreid door Nederland. Er heerst een open cultuur waar eerlijkheid, respect, betrouwbaarheid en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel staan. Een grote, internationale organisatie met een sterke lokale focus binnen de teams, maakt dat het beste van twee werelden samenkomt: grenzeloze mogelijkheden mét een persoonlijke aanpak. Samen maken we het ongelooflijke, mogelijk.

Ons team

We zijn een hecht team waarin jij jezelf kunt zijn op je werk en samen kan werken met gelijkgestemde collega’s die de waarde van jouw ideeën en talenten inzien. Aangezien we onze collega’s vaker zien dan de mensen thuis, vinden wij een fijne onderlinge samenwerking cruciaal. Niet alleen voor het delen van kennis, door onder andere het senior/junior coaching programma, inhouse kennissessies en innovatieve brainstormsessies, maar ook om met elkaar te kunnen lachen en plezier te kunnen maken op onze memorabele team events.

Onze werkwijze

Jij staat centraal: jouw kennis en kunde, jouw wensen, jouw ambities en jij als persoon. Vanaf dag één ben jij een vast onderdeel van ons team en gaan wij er samen voor zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat, aan gave projecten kan werken en mooie stappen kan maken. Met een enorme diversiteit in projecten binnen de Machinebouw, Hardware- en Software Engineering, heb je hier de kans om sneller nieuwe kennis en vaardigheden op te doen dan waar dan ook in de wereld van de Smart Industry. Een geweldige boost voor je carrière!

Onze nieuwe collega

Jij bent net als onze collega’s nieuwsgierig, innoverend en gezond eigenwijs. Jij houdt van puzzelen, het zoeken naar de beste oplossing en het creëren van nieuwe ideeën. De ontwikkelingen binnen de technologie volgen elkaar razendsnel op, maar zijn geen match voor jouw leergierigheid, flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Techniek stroomt door jouw aderen, jij krijgt energie van variatie in projecten en je bent nooit uitgeleerd. Met jouw ambities als stip op de horizon, ga je met Akkodis op reis door de wereld van engineering.

Je bent enthousiast, en nu?

Digitale kennismaking

Laat je contactgegevens achter en kom in contact met onze collega Isabel. Zij kijkt ernaar uit om kennis met je te maken tijdens een digitale meeting via Microsoft Teams. Maak gebruik van deze kans om al je vragen te stellen!

Vervolggesprek kantoor

We hebben de eerste stappen gezet om erachter te komen of jij bij Akkodis past én of Akkodis bij jou past. Tijdens het vervolggesprek op één van onze kantoren leren we je graag nog beter kennen en kun je kennismaken met de collega’s.

Join the team

Jij hebt je besluit genomen en stort je voor de volle 100% in dit nieuwe avontuur. Je ontvangt een mooi arbeidsvoorwaarden voorstel en we maken er een feestje van wanneer jij jouw arbeidsovereenkomst komt ondertekenen. Welkom aan boord bij Akkodis!

Eerste werkdag

De gesprekken zijn gevoerd, de papieren ondertekend en dan is het zover: jouw eerste werkdag bij Akkodis. Op jouw werkplek staat een welkomstpakket voor jou klaar en je kan direct starten met jouw inwerktraject.

Proeftijd evaluatie

Je hebt je proeftijd succesvol doorlopen, gefeliciteerd! Een waardevol moment om bij stil te staan. Niet alleen om je te feliciteren, maar vooral om te evalueren hoe jij jouw eerste maand bij Akkodis hebt ervaren. En nu, op naar jouw eerste jubileum!

Collega’s aan het woord

“Elk project is een kans om mijn expertise en passie voor techniek te benutten.”

Anas, Junior Software Engineer

Collega’s aan het woord

“Werken bij Akkodis voelt voor mij als de kans om te ontdekken wat ik echt leuk vind.”

Igor, Junior Engineer Machinebouw

Collega’s aan het woord

“Akkodis betekent skills ontwikkelen door doelen te stellen voor verbetering.”

Rutger, Medior Hardware Engineer

Collega’s aan het woord

“Door persoonlijke en technische groei, werk ik al 24 jaar met plezier bij Akkodis.”

Robert, Projectleider Machinebouw

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Isabel, zij beantwoordt graag al je vragen!

Isabel Sukurica

06 – 137 61 115
isabel.sukurica@akkodis.com

Enthousiast geworden of gewoon meer weten?

Laat je contactgegevens achter en onze collega Isabel neemt contact met jou op om je meer te vertellen over het werken bij Akkodis binnen het team Machinebouw & Industriële Automatisering!

    Ik ga ermee akkoord dat The Adecco Group mijn gegevens kan gebruiken om mij informatie te sturen over hun activiteiten.

    Waar ben jij gepassioneerd over?

    Ontdek de verhalen van onze collega’s, die samen wereldwijd slimmere oplossingen bedenken en buitengewone prestaties leveren als engineers, digitale experts en toekomstmakers. Allemaal verenigd door één gedeelde passie: “Engineering a smarter future, together.”

    Bouw jij met ons mee aan een slimmere toekomst?